denna gröna lilla skönhet har flyttat in i vårt kylskåp regelbundet.
vi har dock inte så fantasifulla, vi använder den till guacamole och
i sallader. vad mer kan man göra egentligen?
///
this beauty has moved into our fridge permanently.
we don't have to much fantasy though, we only use it to guacamole and
in salads. is there anything more to do really?
Tuesday, February 7, 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
previous
- January 2013 (5)
- July 2012 (1)
- May 2012 (9)
- April 2012 (19)
- March 2012 (7)
- February 2012 (48)
- January 2012 (47)
- December 2011 (18)
- November 2011 (17)
- October 2011 (2)
- September 2011 (49)
- August 2011 (80)
- July 2011 (60)
- June 2011 (76)
- May 2011 (6)
about
- a diary full of love letters
- 25 year old long haired girl, living in vancouver (canada), love creativity and cinnamon buns, photography, sunshine, family and friends and bicycles.
Powered by Blogger.
Avokado är bra, jag brukar äta det på morgonen tillsammans med keso, kokt ägg, tomater och ev. tonfisk eller kalkon på knäcke. Annars är det gott å bara dela avokadon och ta olivolja och balsamvinäger och käka som mellanmål.Gott till räkor, pasta, fisk eller göra soppa på med chili. Gör man soppa kan man toppa med lax eller räkor och creme fraiche och gräslök/dill.
ReplyDelete