Tuesday, February 7, 2012

avocado

denna gröna lilla skönhet har flyttat in i vårt kylskåp regelbundet.
vi har dock inte så fantasifulla, vi använder den till guacamole och
i sallader. vad mer kan man göra egentligen?

///

this beauty has moved into our fridge permanently.
we don't have to much fantasy though, we only use it to guacamole and
in salads. is there anything more to do really?

Photobucket

1 comment:

  1. Avokado är bra, jag brukar äta det på morgonen tillsammans med keso, kokt ägg, tomater och ev. tonfisk eller kalkon på knäcke. Annars är det gott å bara dela avokadon och ta olivolja och balsamvinäger och käka som mellanmål.Gott till räkor, pasta, fisk eller göra soppa på med chili. Gör man soppa kan man toppa med lax eller räkor och creme fraiche och gräslök/dill.

    ReplyDelete

about

My photo
25 year old long haired girl, living in vancouver (canada), love creativity and cinnamon buns, photography, sunshine, family and friends and bicycles.
Powered by Blogger.